Studio Velo Cycling Club

Studio Velo Cycling Club 09-01-2019

3 jaar geleden zijn we begonnen met de avondritten door het West-Brabantse landschap! Dit werd al snel een groot succes. Er zaten avonden met tegen de 40 deelnemers bij. In het begin hadden we een snelle en langzamere groep en dit werd al snel verwarrend. Hierdoor zijn we afgelopen jaar met 2 gelijke avonden begonnen en hadden we al snel een constant druk bezochte avond met een behoorlijk aantal vaste gasten. Het was de basis voor een nieuw idee! De Studio Velo Cycling Club!

De Studio Velo tenue's waren al een tijdje uitverkocht en er was best veel vraag naar de tenue's. Ik waardeer de binding die jullie hebben met Studio Velo! Ik ben dus aan de slag gegaan met een nieuw design en een goed idee om de waardering die ik van jullie krijg op een bapaalde manier terug te betalen. Een ding stond daarin centraal, onze passie voor fietsen!

Studio Velo Tenue 2019

Het idee is als volgt: je wordt "lid" van de Studio Velo Cycling Club door het een shirt aan te kopen voor €75 in de webshop of in de winkel. De broek kan je er bij bestellen voor slechts €75 en is voorzien van de topzeem van Nalini. Naast de broek en het shirt ben je dus "lid" van de Studio Velo Cycling Club en doen we aan het gedurende het jaar of aan het einde van het jaar  nog een leuk evenement. Dit evenement doen we in overleg, dit kan een baanclinic zijn maar kan net zo goed een BBQ zijn. Alles zal hierbij verzorgd worden!

Voor die €75 wordt je niet alleen lid en krijg je niet alleen het shirt maar krijg je ook een klantenpas. Met deze klantenpas krijg je standaard 5% korting op al je aankopen in de winkel, zelfs op een nieuwe fiets* en 10% op een bikefitting of een onderhoudsbeurt! Naast deze korting heb je de mogelijkheid om jezelf te belonen met nóg meer korting oplopend tot maar liefst 10% EXTRA bovenop de standaard korting op de klantenpas. Hoe dan?

klantenpas

Door op dinsdagavond en donderdagavond mee te rijden met de ritten in de regio verdien je punten! Deze punten worden op deze site bijgehouden. Het totaal aantal punten gedeeld door 10 is de extra korting die je verdiend in 4 weken tijd. Na 4 weken beginnen we weer op 0 en kan je de punten die je de vorige periode hebt verdiend innen. Hoe verdien je deze punten dan? Door aanwezig te zijn verdien je 10 punten. Je kunt dus per 4 weken 80 punten verdienen die goed zijn voor 8% extra korting. Naast deze 80 punten kan je tijdens de "finale" nog een extra 8 punten halen. Dit doe je door in de top 5 te eindigen in de sprint, de eerste 5 mensen over de streep krijgen 1 punt. Maar..... de 4 donderdag in de 4 weekse cyclus zijn er 12 punten te verdienen tijdens een special event. Denk hierbij aan een tijdrit, afvalkoers en koppelkoers. Iedereen die deelneemt aan dit evenement krijg extra punten met 12 punten als meeste en 2 als minste.

Bovenal spaar je aan het eind van deze 4 weken voor een goodiepakket. Uiteenlopend van een schoonmaak kit tot een voedingspakket. De gene met de meeste punten verdient dit pakket maar ook de gene met de meeste deelnames maar de minste punten (een soort troostprijs) krijgt er eentje!

Het begint allemaal vanaf het moment dat de klok een uurtje vooruit gaat (31 maart 2019).