Studio Velo Cycling Club

WIJZIGINGEN IVM CORONA

Zoals jullie weten zitten we nu allemaal in een diepe crisis in verbande met het Corona (COVID-19) virus. Helaas zijn daarom de (gezamelijke) avondritten zeker tot en met 1 Juni AFGELAST. Jammer want ik had er persoonlijk ontzettend veel zin in. Door de grote vraag afgelopen winter naar wanneer we weer gingen beginnen denk ik dat jullie er ook zo over denken. Om tóch alles een beetje door te laten gaan heb ik het volgende bedacht. We rijden in ieder geval 2 keer per week, bij voorkeur op dinsdag en donderdag. Ik heb een GPX/TCX gemaakt van de route (beginnend bij de klim op de Vossenweg) waardoor ik iedereen kan volgen die de route rijdt.

Klik hier voor de GPX, en klik hier voor de TCX.

Ik zou hier graag een goed doel aan koppelen en wat is er nou beter dan in deze tijd te rijden voor het RODE KRUIS. Ik stel dus het volgende voor: voor IEDEREEN die dit rondje rijdt en kenmerkt met de #STUDIOVELO4REDCROSS doneer ik €0,50 aan het Rode Kruis. Daarbij kan je als nieuw lid nog steeds het tenue bestellen. Van die €75 per item gaat er €10 naar het Rode Kruis. Ik heb nog enkele items op voorraad dus als je ze snel wil hebben ben je van harte welkom om te komen passen (uiteraard met de gepaste maatregelen). Nieuwe items zullen worden bijbesteld. Op donderdag 28 Mei maak ik bekend wat de tussenstand is. 

Wij-steunen-rode-kruis-logo2

Het is misschien allemaal niet zo heel belangrijk maar wel een leuke bijkomstigheid houdt ik in de winkel en hier rechts in de bank bij wie de ronde het vaaktste heeft gereden met de #STUDIOVELO4REDCROSS. Natuurlijk meld ik daarbij ook de door STRAVA geregistreerde tijd. Degene die aan het einde van het seizoen (als de klok een uurtje terug gaat) het meeste dit rondje heeft gereden wint een gave combinatie van een MET Vinci helm met een bijpassende BLIZ bril. Vrijwillige bijdrages om het bedrag voor het RODE KRUIS te verhogen zijn welkom :-).

Fusionmet-helmets-sito-vinci-NC1

 

 

 

 

 

4 jaar geleden zijn we begonnen met de avondritten door het West-Brabantse landschap! Dit werd al snel een groot succes. Er zaten avonden met tegen de 40 deelnemers bij. In het begin hadden we een snelle en langzamere groep en dit werd al snel verwarrend. Hierdoor zijn we afgelopen jaar met 2 gelijke avonden begonnen en hadden we al snel een constant druk bezochte avond met een behoorlijk aantal vaste gasten. Het was de basis voor een nieuw idee! De Studio Velo Cycling Club!

De Studio Velo tenue's waren al een tijdje uitverkocht en er was best veel vraag naar de tenue's. Ik waardeer de binding die jullie hebben met Studio Velo! Ik ben dus aan de slag gegaan met een nieuw design en een goed idee om de waardering die ik van jullie krijg op een bapaalde manier terug te betalen. Een ding stond daarin centraal, onze passie voor fietsen!

Studio Velo Tenue 2019

Het idee is als volgt: je wordt "lid" van de Studio Velo Cycling Club door het een shirt aan te kopen voor €75 in de webshop of in de winkel. De broek kan je er bij bestellen voor slechts €75 en is voorzien van de topzeem van Nalini. Naast de broek en het shirt ben je dus "lid" van de Studio Velo Cycling Club en doen we gedurende het jaar of aan het einde van het jaar nog een leuk evenement. Dit evenement doen we in overleg, dit kan een baanclinic zijn maar kan net zo goed een BBQ zijn. Alles zal hierbij verzorgd worden!

Voor die €75 wordt je niet alleen lid en krijg je niet alleen het shirt maar krijg je ook een klantenpas. Met deze klantenpas krijg je standaard 5% korting op al je aankopen in de winkel, zelfs op een nieuwe fiets* en 10% op een bikefitting of een onderhoudsbeurt!

Ranglijst

Naam KM'S TIJD
Arnoud Koning    
Wouter Wilting    
Folke Bouma    
Kristof Kovacs    
Mark van Tilburg    
Frank Ketelaars    
Marc Nijssen    
Yasta Michielsen    
Rutger Ronner    
Denian Pieters    
Bianca Broosus    
Eric van de Watering    
Michel van Tilborg    
Arie Penning    
Richard Alleman    
Miquel Torenbos    
Kevin Nolan    
Joop Petie    
Sebas de Jong    
Kees Schrauwen    
Patrick Maurer    
Fabian Adriaansen    
Mark de Kok    
Kevin Bogers    
Iron Brooymans    
Hans Mertens    
Eelco Bakker    
Niels Pelle    
Sven Beurskens    
Iroy Cosse    
Bert Engelen    
Pierre Koopman    
Maarten Bosters    
Frenk Bosters    
Joop Kooman    
Etienne Belde    
Marvin Nuijten    
Roland Hermans