Nieuws

Zoeken
1-10 van 16
 • Elfstedentocht

  Elfstedentocht

  21-09-2021

  Studio Velo organiseert zondag 17 oktober een 11 stedenfietstocht, Brabantse editie! 
  Als afsluiting van het seizoen zal er een zeer uitdagende rit op het menu staan; maar liefst 11 Brabantse steden op 1 dag. 
  En zoals je gewent bent van de originele 11 stedentocht zal ook hier bij iedere stad een stempel te verdienen zijn.
  Heb je aan het eind van de dag 11 stempels weten te behalen? Gefeliciteerd! Dan ben je daarna de trotse eigenaar van een 11-steden kruisje! 

  Lees meer »
 • Laatste etappe van de ride to spring

  11-04-2021

  Waar we met zn allen gehoopt hadden op versoepelingen lijkt het er toch op dat we nog even zo door moeten... Vanwege die maatregelen heb ik destijds besloten de ride to spring door te zetten en nu zijn we beland bij etappe 8 wat de laatste van de etappes is.

  Lees meer »
 • Nieuwe etappe week 7 online!

  06-04-2021

  Ik zat wat in de war met de pasen maar hier is ie dan! De etappe nr 7 van de ride to spring! De etappes van deze weken zijn veel korter dan de eerste 3 weken zoals gezegd zodat je deze in de avonduren kunt rijden. Dit geeft je meer ruimte om te plannen (afgezien van dit ^$#%$#@ weer).

  Lees meer »
 • Ride to Spring #6

  Ride to Spring #6

  29-03-2021

  Na 5 weken buffelen tegen weer en wind beginnen we aan de eerste van de nieuwe serie van 3. Zoals beloofd wat meer schappelijke ritten voor in de avonduren. We gaan beginnen met een welbekend rondje bij de meesten van ons. Prima om die dinsdag en donderdagavondvibe er weer in te krijgen!

  Lees meer »
 • Ride to Spring verlengd met 3 weken!

  Ride to Spring verlengd met 3 weken!

  25-03-2021

  In verband met de lockdown en het onvermogen van het kabinet om de mensen gezond en fit te houden heb ik besloten de Ride to Spring voor 3 weken te verlengen! Komende maandag staat er weer een nieuwe etappe online en die is zodanig aangepast dat hij ook in de avond te rijden is!

  Lees meer »
 • Slot Etappe Ride To Spring

  21-03-2021

  The end is near! Wat een epische ritten hebben we al gehad zeg! 4 weken buffelen tegen de weergoden, de juiste dag en tijd kiezen, wel of geen lekke band, wel of geen foto maken én zelfs wel of geen open bruggetje! Ik heb er enorm van genoten en met name van het enthousiasme en de lol van alle deelnemers. Maar zon succesvol event moet natuurlijk wel met een spectaculair einde komen!

  Lees meer »
 • Ride to Spring week 3 en route week 4

  Ride to Spring week 3 en route week 4

  14-03-2021

  De derde week bleek het weer en de tijd die je hebt een enorme rol te gaan spelen. Het zou vanaf donderdag gaan stormen en hoe...! Windkracht 6, westenwind en storm! Voor sommigen waaide het zo hard dat ze onderuit werden geblazen! Een mooie route naar het noorden en een verassing in de route zorgde voor veel hilariteit!

  Lees meer »
 • Ride to Spring week 2

  Ride to Spring week 2

  07-03-2021

  Zaterdag 6 maart 2021 stond in het teken van de "Strade Bianche" (met een E dus niet te verwarren met de groene fiets wat je schrijft met een I). Het beloofde een "oranje" dag te worden met Matthieu van der Poel die de wereldtop declasseerde en de verassende winnares bij de dames was Chantal Blaak, niet te verwarren met aanstaand wereldtopper Claudia Jongerius, die was zich aan het voorbereiden op "de ronde". Zo ook de 2e week van de Ride to Spring. Er werd de deelnemers een mooie etappe voorgeschoteld met  4 (bij de 5e lag een betonplaat naast die ik vergeten was) gravelstroken die prima te doen waren met je normale koerstfiets.

  Lees meer »
 • Eerste week Ride to Spring

  Eerste week Ride to Spring

  28-02-2021

  De eerste week van de Ride to Spring zit er op! Wat een enthousiasme! Dankjewel allemaal daarvoor! De eerste tijden zijn geregistreerd en staan online. Ruben en Pascal hebben nu al een schier onoverbrugbare voorsprong genomen. Maar er komen nog behoorlijk wat uitdagende ritten de komende weken. Als tip: kijk heel goed naar de weersverwachting want we hebben deze week gezien dat dat behoorlijk wat verschil kan maken.

  Lees meer »
 • Wijziging van de route vanaf dinsdag 23 februari

  Wijziging van de route vanaf dinsdag 23 februari

  22-02-2021

  WEGAFSLUITING OP DE VOSSENWEG!!

  Helaas is de door velen zo geliefde "poggio" afgesloten komende week. Onvoorziene omstandigheden... Alternatief is via de Antwerpsestraatweg en langs Mattemburgh naar de pomp. De start is nog steeds wel onderaan de Vossenweg vanuit de Bergse Plaat!

  Lees meer »
1-10 van 16