Nieuws

Zoeken
 • Studio Velo Cycling Club

  Studio Velo Cycling Club

  09-01-2019

  3 jaar geleden zijn we begonnen met de avondritten door het West-Brabantse landschap! Dit werd al snel een groot succes. Er zaten avonden met tegen de 40 deelnemers bij. In het begin hadden we een snelle en langzamere groep en dit werd al snel verwarrend. Hierdoor zijn we afgelopen jaar met 2 gelijke avonden begonnen en hadden we al snel een constant druk bezochte avond met een behoorlijk aantal vaste gasten. Het was de basis voor een nieuw idee! De Studio Velo Cycling Club!

  Lees meer »
 • EERSTE STUDIO VELO RIT ONDANKS HET WEER EEN SUCCES

  30-03-2017

  Afgelopen dinsdag was de eerste editie van de Studio Velo rit die vorig jaar Juni is ingezet. Ik heb veel vragen gekregen om dit voort te zetten en niet voor niets zo blijkt uit de opkomst. Er waren ca. 15 man die zin hadden om een recreatief rondje door het West-Brabantse landschap te rijden. We hadden als afspraak ca. 30-31 gemiddeld met als kanttekening "samen uit samen thuis"! Uiteraard lukte dit.

  Lees meer »
 • Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  18-06-2016

  Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  Inmiddels ben ik een half jaartje verder en krijg ik zo nu en dan nog de vraag of ik ook aan reparatie en onderhoud van racefietsen en mountainbikes doe. Uiteraard kan ik daar alleen maar positief antwoord op geven!

  Lees meer »
 • Studio Velo, uw adres om te starten op de racefiets!

  Studio Velo, uw adres om te starten op de racefiets!

  24-05-2016

  In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan je bij Studio Velo ook terecht voor een prima fiets om mee te beginnen met racefietsen. Met de merken Cannondale en BMC heb ik twee topmerken in huis die al fietsen hebben vanaf € 999! 

  ACTIE!! Tot eind Juni krijgt u bij aanschaf van een aluminium fiets een gratis startset kado t.w.v. € 150 met daarin: pedalen, bidonhouders, 2 bidons, een bel, een pompje, zadeltasje, binnenbandje, bandenlichters en een multitool.

  Lees meer »
 • Website live!

  Website live!

  09-01-2016

  De website is live! De basis staat en er moet nog veel gebeuren om hem helemaal gevuld te krijgen maar u kunt me vinden, weet de openingstijden en telefoonnummer en dat is een begin. De configurator en de webshop volgen zo snel mogelijk! Bij vragen of tips houd ik me aanbevolen!

  Lees meer »