Elfstedentocht

Elfstedentocht 21-09-2021

Zondag 17 Oktober organiseert Studio Velo de Brabantse Elfstedentocht!

Zoals je gewend bent wil ik het seizoen met een klapper afsluiten. De 90km Studio Velo ride van vorig jaar was een groot succes met als slotstuk de Tour de France tijdrit met bier en pasta. Dat wil ik dit jaar graag overtreffen met een ultra rit!

Het plan is om met een grote groep de Brabantse elf steden aan te tikken. Tussendoor stoppen we 3 keer en staat er koffie met gebak op ons te wachten en is de lunch verzorgd op ongeveer de helft. De richtsnelheid is tussen de 28-30 km/h met voor de liefhebbers eventueel een klein stukje finale rijden. Maar dat bepalen we onderweg. Er zal die dag een volgwagen zijn om de drinkbussen bij te kunnen vullen, extra repen, bandjes etc. mee te nemen en om de overmoedige deelnemer mee te nemen als het écht helemaal leeg is. Voor de deelnemers die de rit volbrengen hebben we een onderscheiding geregeld en na afloop hebben we een onvervalste herstel maaltijd a la Mathieu van der Poel met friet en een frikandel.

We houden gedurende de dag het tempo aan wat iedereen kan volgen die dag maar wel rond de 28-30 per uur.

We gaan proberen er een leuke dag van te maken maar we zullen de weersverwachtingen die week nauwlettend volgen om te voorkomen dat we de hele dag door de regen rijden.

Aanmelden kan je doen via de webshop klik HIER. De inschrijving is open tot en met zondag 10 oktober en de kosten bedragen €39,95 p.p.