Nieuws

Zoeken
11-20 van 21
 • Slot Etappe Ride To Spring

  21-03-2021

  The end is near! Wat een epische ritten hebben we al gehad zeg! 4 weken buffelen tegen de weergoden, de juiste dag en tijd kiezen, wel of geen lekke band, wel of geen foto maken én zelfs wel of geen open bruggetje! Ik heb er enorm van genoten en met name van het enthousiasme en de lol van alle deelnemers. Maar zon succesvol event moet natuurlijk wel met een spectaculair einde komen!

  Lees meer »
 • Ride to Spring week 3 en route week 4

  Ride to Spring week 3 en route week 4

  14-03-2021

  De derde week bleek het weer en de tijd die je hebt een enorme rol te gaan spelen. Het zou vanaf donderdag gaan stormen en hoe...! Windkracht 6, westenwind en storm! Voor sommigen waaide het zo hard dat ze onderuit werden geblazen! Een mooie route naar het noorden en een verassing in de route zorgde voor veel hilariteit!

  Lees meer »
 • Ride to Spring week 2

  Ride to Spring week 2

  07-03-2021

  Zaterdag 6 maart 2021 stond in het teken van de "Strade Bianche" (met een E dus niet te verwarren met de groene fiets wat je schrijft met een I). Het beloofde een "oranje" dag te worden met Matthieu van der Poel die de wereldtop declasseerde en de verassende winnares bij de dames was Chantal Blaak, niet te verwarren met aanstaand wereldtopper Claudia Jongerius, die was zich aan het voorbereiden op "de ronde". Zo ook de 2e week van de Ride to Spring. Er werd de deelnemers een mooie etappe voorgeschoteld met  4 (bij de 5e lag een betonplaat naast die ik vergeten was) gravelstroken die prima te doen waren met je normale koerstfiets.

  Lees meer »
 • Eerste week Ride to Spring

  Eerste week Ride to Spring

  28-02-2021

  De eerste week van de Ride to Spring zit er op! Wat een enthousiasme! Dankjewel allemaal daarvoor! De eerste tijden zijn geregistreerd en staan online. Ruben en Pascal hebben nu al een schier onoverbrugbare voorsprong genomen. Maar er komen nog behoorlijk wat uitdagende ritten de komende weken. Als tip: kijk heel goed naar de weersverwachting want we hebben deze week gezien dat dat behoorlijk wat verschil kan maken.

  Lees meer »
 • Wijziging van de route vanaf dinsdag 23 februari

  Wijziging van de route vanaf dinsdag 23 februari

  22-02-2021

  WEGAFSLUITING OP DE VOSSENWEG!!

  Helaas is de door velen zo geliefde "poggio" afgesloten komende week. Onvoorziene omstandigheden... Alternatief is via de Antwerpsestraatweg en langs Mattemburgh naar de pomp. De start is nog steeds wel onderaan de Vossenweg vanuit de Bergse Plaat!

  Lees meer »
 • Etappe #1 ONLINE Ride To Spring

  Etappe #1 ONLINE Ride To Spring

  21-02-2021

  Het gaat beginnen! En wat een weer hebben we! 17 graden en een stralende zon! PERFECT, dit en dan de rest van het jaar aub! De eerste etappe is gemaakt om er in te komen en niet super uitdagend. 80% van de route zal menigeen bekend voorkomen!

  Lees meer »
 • Studio Velo Ride to Spring

  Studio Velo Ride to Spring

  07-02-2021

  Studio Velo organiseert de Studio Velo Ride to Spring.

  Een meerdaagse etappekoers in Februari en Maart om je voor te bereiden om een mooie start van het seizoen. Voor de echte flandriens onder ons! 5 weken rijden met iedere week een mooie uitdagende etappe voor jullie als TEAM. Je leest het goed. Je rijd met een team van 2, mooi COVID-proof dus. Geen Zwift rides dus maar het weer zal moeten worden getrotseerd op de dag naar keuze. 

  Lees meer »
 • WIJZIGING STUDIOVELO RIDES

  WIJZIGING STUDIOVELO RIDES

  30-03-2020

  STUDIO VELO RIDES GEWIJZIGD IVM CORONA

  Zoals jullie weten zitten we nu allemaal in een diepe crisis in verbande met het Corona (COVID-19) virus. Helaas zijn daarom de (gezamelijke) avondritten zeker tot en met 1 Juni AFGELAST. Jammer want ik had er persoonlijk ontzettend veel zin in. Door de grote vraag afgelopen winter naar wanneer we weer gingen beginnen denk ik dat jullie er ook zo over denken. Om tóch alles een beetje door te laten gaan heb ik het volgende bedacht. We rijden in ieder geval 2 keer per week, bij voorkeur op dinsdag en donderdag. Ik heb een GPX/TCX gemaakt van de route (beginnend bij de klim op de Vossenweg) waardoor ik iedereen kan volgen die de route rijdt.

  Lees meer »
 • Studio Velo Cycling Club

  Studio Velo Cycling Club

  09-01-2019

  3 jaar geleden zijn we begonnen met de avondritten door het West-Brabantse landschap! Dit werd al snel een groot succes. Er zaten avonden met tegen de 40 deelnemers bij. In het begin hadden we een snelle en langzamere groep en dit werd al snel verwarrend. Hierdoor zijn we afgelopen jaar met 2 gelijke avonden begonnen en hadden we al snel een constant druk bezochte avond met een behoorlijk aantal vaste gasten. Het was de basis voor een nieuw idee! De Studio Velo Cycling Club!

  Lees meer »
 • Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  18-06-2016

  Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  Inmiddels ben ik een half jaartje verder en krijg ik zo nu en dan nog de vraag of ik ook aan reparatie en onderhoud van racefietsen en mountainbikes doe. Uiteraard kan ik daar alleen maar positief antwoord op geven!

  Lees meer »
11-20 van 21