Nieuws

Zoeken
11-16 van 16
 • Etappe #1 ONLINE Ride To Spring

  Etappe #1 ONLINE Ride To Spring

  21-02-2021

  Het gaat beginnen! En wat een weer hebben we! 17 graden en een stralende zon! PERFECT, dit en dan de rest van het jaar aub! De eerste etappe is gemaakt om er in te komen en niet super uitdagend. 80% van de route zal menigeen bekend voorkomen!

  Lees meer »
 • Studio Velo Ride to Spring

  Studio Velo Ride to Spring

  07-02-2021

  Studio Velo organiseert de Studio Velo Ride to Spring.

  Een meerdaagse etappekoers in Februari en Maart om je voor te bereiden om een mooie start van het seizoen. Voor de echte flandriens onder ons! 5 weken rijden met iedere week een mooie uitdagende etappe voor jullie als TEAM. Je leest het goed. Je rijd met een team van 2, mooi COVID-proof dus. Geen Zwift rides dus maar het weer zal moeten worden getrotseerd op de dag naar keuze. 

  Lees meer »
 • WIJZIGING STUDIOVELO RIDES

  WIJZIGING STUDIOVELO RIDES

  30-03-2020

  STUDIO VELO RIDES GEWIJZIGD IVM CORONA

  Zoals jullie weten zitten we nu allemaal in een diepe crisis in verbande met het Corona (COVID-19) virus. Helaas zijn daarom de (gezamelijke) avondritten zeker tot en met 1 Juni AFGELAST. Jammer want ik had er persoonlijk ontzettend veel zin in. Door de grote vraag afgelopen winter naar wanneer we weer gingen beginnen denk ik dat jullie er ook zo over denken. Om tóch alles een beetje door te laten gaan heb ik het volgende bedacht. We rijden in ieder geval 2 keer per week, bij voorkeur op dinsdag en donderdag. Ik heb een GPX/TCX gemaakt van de route (beginnend bij de klim op de Vossenweg) waardoor ik iedereen kan volgen die de route rijdt.

  Lees meer »
 • Studio Velo Cycling Club

  Studio Velo Cycling Club

  09-01-2019

  3 jaar geleden zijn we begonnen met de avondritten door het West-Brabantse landschap! Dit werd al snel een groot succes. Er zaten avonden met tegen de 40 deelnemers bij. In het begin hadden we een snelle en langzamere groep en dit werd al snel verwarrend. Hierdoor zijn we afgelopen jaar met 2 gelijke avonden begonnen en hadden we al snel een constant druk bezochte avond met een behoorlijk aantal vaste gasten. Het was de basis voor een nieuw idee! De Studio Velo Cycling Club!

  Lees meer »
 • Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  18-06-2016

  Wist u dat u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud bij Studio Velo?

  Inmiddels ben ik een half jaartje verder en krijg ik zo nu en dan nog de vraag of ik ook aan reparatie en onderhoud van racefietsen en mountainbikes doe. Uiteraard kan ik daar alleen maar positief antwoord op geven!

  Lees meer »
 • Studio Velo, uw adres om te starten op de racefiets!

  Studio Velo, uw adres om te starten op de racefiets!

  24-05-2016

  In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan je bij Studio Velo ook terecht voor een prima fiets om mee te beginnen met racefietsen. Met de merken Cannondale en BMC heb ik twee topmerken in huis die al fietsen hebben vanaf € 999! 

  ACTIE!! Tot eind Juni krijgt u bij aanschaf van een aluminium fiets een gratis startset kado t.w.v. € 150 met daarin: pedalen, bidonhouders, 2 bidons, een bel, een pompje, zadeltasje, binnenbandje, bandenlichters en een multitool.

  Lees meer »
11-16 van 16