WIJZIGING STUDIOVELO RIDES

WIJZIGING STUDIOVELO RIDES 30-03-2020

WIJZIGINGEN IVM CORONA

Zoals jullie weten zitten we nu allemaal in een diepe crisis in verbande met het Corona (COVID-19) virus. Helaas zijn daarom de (gezamelijke) avondritten zeker tot en met 1 Juni AFGELAST. Jammer want ik had er persoonlijk ontzettend veel zin in. Door de grote vraag afgelopen winter naar wanneer we weer gingen beginnen denk ik dat jullie er ook zo over denken. Om tóch alles een beetje door te laten gaan heb ik het volgende bedacht. We rijden in ieder geval 2 keer per week, bij voorkeur op dinsdag en donderdag. Ik heb een GPX/TCX gemaakt van de route (beginnend bij de klim op de Vossenweg) waardoor ik iedereen kan volgen die de route rijdt.

Klik hier voor de GPX, en klik hier voor de TCX.

Ik zou hier graag een goed doel aan koppelen en wat is er nou beter dan in deze tijd te rijden voor het RODE KRUIS. Ik stel dus het volgende voor: voor IEDEREEN die dit rondje rijdt en kenmerkt met de #STUDIOVELO4REDCROSS doneer ik €0,50 aan het Rode Kruis. Daarbij kan je als nieuw lid nog steeds het tenue bestellen. Van die €75 per item gaat er €10 naar het Rode Kruis. Ik heb nog enkele items op voorraad dus als je ze snel wil hebben ben je van harte welkom om te komen passen (uiteraard met de gepaste maatregelen). Nieuwe items zullen worden bijbesteld. Op donderdag 28 Mei maak ik bekend wat de tussenstand is. 

Het is misschien allemaal niet zo heel belangrijk maar wel een leuke bijkomstigheid houdt ik in de winkel en hier rechts in de bank bij wie de ronde het vaaktste heeft gereden met de #STUDIOVELO4REDCROSS. Natuurlijk meld ik daarbij ook de door STRAVA geregistreerde tijd. Degene die aan het einde van het seizoen (als de klok een uurtje terug gaat) het meeste dit rondje heeft gereden wint een gave combinatie van een MET Vinci helm met een bijpassende BLIZ bril. Vrijwillige bijdrages om het bedrag voor het RODE KRUIS te verhogen zijn welkom :-).