Etappe #1 ONLINE Ride To Spring

Etappe #1 ONLINE Ride To Spring 21-02-2021

Het gaat beginnen! En wat een weer hebben we! 17 graden en een stralende zon! PERFECT, dit en dan de rest van het jaar aub! De eerste etappe is gemaakt om er in te komen en niet super uitdagend. 90% van de route zal menigeen bekend voorkomen!

BELANGRIJKE MEDEDELING: VANAF WOENSDAG STAAN ALLE NAMED PAKKETTEN KLAAR! DEZE ZIJN GEMAAKT PER TEAM! GEEF EVEN EEN BERICHT ALS JE ER OM WILT KOMEN, LIEFST NOG DEZE WEEK (MA T/M VR TOT 18 UUR, MAANDAGOCHTEND EN ZATERDAG GESLOTEN)

Om de kilometers wat uitdagender te maken heb ik er wat aangeplakt! Alle routes BEGINNEN op de kruising van de Vossenweg op de Fiannestraat komend vanaf de Bergse Plaat. Voor wie niet weet waar dat is hier VOSSENWEG-FIANNESTRAAT kun je locatie vinden. Vergeet niet PAS ALS JE DAAR BENT je GPS of teller aan te zetten. De finish van de eerste etappe is dit keer achter de Wouwse Tol, voor iedereen bekend denk ik maar hierbij toch een link naar de locatie STREEP WOUWSETOL. Zet PAS ALS JE DE STREEP OP DE WEG PASSEERT JE GPS UIT. Later is pech eerder is straf! (Tip: zorg voor een backup en neem een telefoon mee of zet beiden je GPS aan.) Speel het aub eerlijk er staat enkel prestige en eer op het spel.

DOWNLOAD DE GPX HIER

Als je de rit hebt gereden vergeet dan niet om mij (WOUTER WILTING) te noemen op STRAVA. Dit maakt het bijhouden van de tijden etc. gemakkelijker. Ik ga niemand achteraan zitten, je moet er wel iets voor doen! Als je tijd niet online staat dan heb je me niet genoemd.

Het is bedoeld om lekker samen te fietsen op een relaxte manier, de snelste tijd is maar 1 van de prijzen. Maak lekker wat foto's onderweg en tag @studioveloNL op instagram en facebook en je maakt kans op de King/Queen of the socials. In de laatste week zullen er een hele hoop andere prijzen bekend worden gemaakt! Op de laatste 200 meter heb ik een segment aangemaakt met de TEKST "Studio Velo, wie pakt de groene trui voor de snelste sprinters. De 5 snelste tijden worden beloond met punten, bij gelijke stand worden de punten gedeeld!

Bordjes worden morgen geplaatst bij de start en op de streep!

KOOP HIER JE TICKET

SUCCES ALLEMAAL EN HOUDT JE AAN DE (VERKEERS)REGELS EN HOUDT HET VEILIG!