Nieuws

Zoeken
1-10 van 21
 • Etappe 5

  17-03-2022

  Afgelopen weken heb ik meerdere verzoeken gekregen om ritten in te halen. Het "clubseizoen" is weer begonnen in tegenstelling tot vorig jaar en er is nog weinig tijd om het in de avond te rijden. Hierbij geef ik iedereen de ruimte om tot einde april (een maand om de ritten in de avond te voltooien) om de ritten te rijden. Vandaag is de etappe 5 aan de beurt, een oude bekende van vorig jaar maar dan met een kleine aanpassing om het nog interessanter te maken.

  Lees meer »
 • Etappe 4 online!

  Etappe 4 online!

  10-03-2022

  Etappe 4 alweer! We gaan lekker... Aan alle mensen die door de weeks de tijd hebben om te kunnen rijden excuses voor de late plaatsing... ;-)

  Lees meer »
 • Etappe 3 voor komende dagen!

  03-03-2022

  Etappe 3 heeft ook iets langer op zich laten wachten, net als de kater van de Vastenavend. Etappe 2 kan zoals gezegd nog steeds gereden worden, daar hebben we vrijstelling voor geregeld in verband met het weer en de tussenkomst van het grootste feest van het jaar!

  Lees meer »
 • Eerste etappe zit er op! Tijd voor etappe 2

  Eerste etappe zit er op! Tijd voor etappe 2

  15-02-2022

  Zo de eerste week zit er op, we zijn gelukkig getrakteerd op goed weer en veel wind. Zware omstandigheden in het eerste deel, en een goed stuk in het middendeel! Heb ook een paar hele leuke foto's mogen ontvangen op de sociale media en dus goed voor 10 punten extra voor die teams. Voor de mensen die mijn winkel niet hebben getagd, sorry ik heb de regels heel duidelijk gemaakt en de jury moet streng zijn.

  Lees meer »
 • Eerste etappe Ride to Spring 2022

  Eerste etappe Ride to Spring 2022

  07-02-2022

  Hier is ie dan. De eerste etappe van de Ride to Spring. Je kunt, ook als je je nog niet hebt ingeschreven, nog inschrijven tot en met Zondag. Dat is de laatste dag dat hij verreden wordt.

  Lees meer »
 • Elfstedentocht

  Elfstedentocht

  21-09-2021

  Studio Velo organiseert zondag 17 oktober een 11 stedenfietstocht, Brabantse editie! 
  Als afsluiting van het seizoen zal er een zeer uitdagende rit op het menu staan; maar liefst 11 Brabantse steden op 1 dag. 
  En zoals je gewent bent van de originele 11 stedentocht zal ook hier bij iedere stad een stempel te verdienen zijn.
  Heb je aan het eind van de dag 11 stempels weten te behalen? Gefeliciteerd! Dan ben je daarna de trotse eigenaar van een 11-steden kruisje! 

  Lees meer »
 • Laatste etappe van de ride to spring

  11-04-2021

  Waar we met zn allen gehoopt hadden op versoepelingen lijkt het er toch op dat we nog even zo door moeten... Vanwege die maatregelen heb ik destijds besloten de ride to spring door te zetten en nu zijn we beland bij etappe 8 wat de laatste van de etappes is.

  Lees meer »
 • Nieuwe etappe week 7 online!

  06-04-2021

  Ik zat wat in de war met de pasen maar hier is ie dan! De etappe nr 7 van de ride to spring! De etappes van deze weken zijn veel korter dan de eerste 3 weken zoals gezegd zodat je deze in de avonduren kunt rijden. Dit geeft je meer ruimte om te plannen (afgezien van dit ^$#%$#@ weer).

  Lees meer »
 • Ride to Spring #6

  Ride to Spring #6

  29-03-2021

  Na 5 weken buffelen tegen weer en wind beginnen we aan de eerste van de nieuwe serie van 3. Zoals beloofd wat meer schappelijke ritten voor in de avonduren. We gaan beginnen met een welbekend rondje bij de meesten van ons. Prima om die dinsdag en donderdagavondvibe er weer in te krijgen!

  Lees meer »
 • Ride to Spring verlengd met 3 weken!

  Ride to Spring verlengd met 3 weken!

  25-03-2021

  In verband met de lockdown en het onvermogen van het kabinet om de mensen gezond en fit te houden heb ik besloten de Ride to Spring voor 3 weken te verlengen! Komende maandag staat er weer een nieuwe etappe online en die is zodanig aangepast dat hij ook in de avond te rijden is!

  Lees meer »
1-10 van 21