Slot Etappe Ride To Spring

21-03-2021

The end is near! Wat een epische ritten hebben we al gehad zeg! 4 weken buffelen tegen de weergoden, de juiste dag en tijd kiezen, wel of geen lekke band, wel of geen foto maken én zelfs wel of geen open bruggetje! Ik heb er enorm van genoten en met name van het enthousiasme en de lol van alle deelnemers. Maar zon succesvol event moet natuurlijk wel met een spectaculair einde komen!

Waar sommigen dachten iedereen te slim af te zijn en op mijn Strava account routes te downloaden, heb ik wat dwaalsporen gelegd. Nee we gaan geen 153km rijden deze week. Mag wel hoor... maar niet deze route in ieder geval. Zoals jullie wel gezien hebben heb ik gepoogd iedere week een thema te koppelen aan een etappe. Alhoewel, ik... Maarten van Elsakker verdient net zo veel credits voor deze ritten. Hij heeft in een heleboel ritten echt hele gave stroken gravel, kasseien etc. gestopt om het zo uitdagend mogelijk te maken voor iedereen. Super bedankt voor je hulp Maarten! Bedankt ook voor je strenge doch rechtvaardige jury optreden. Soms wat te rechtlijnig maar dat maakt de tongen wel weer los ;-).

Deze week staat het thema "de Ronde" op het programma. Die is pas zondag over een week maar toch! De ronde van Catalunya is zo moeilijk na te bootsen hier... We rijden kris kras de Brabantse Wal op en af, laten geen kasseistrook onberoerd en pakken ieder heuveltje mee! Net als in het echt. Om de groene trui te bepalen rijden we de laatste 10km nog even naar de Wouwse Tol om ook dat af te tikken! Super gave stroken, een heel klein beetje België en klimmen geblazen. Succes weer komende week en ik kijk uit naar jullie foto's. Het belooft een mooie week te worden met dito weer!

DOWNLOAD HIER DE NIEUWE ROUTE!