Starten met fietsen bij Studio Velo

Studio Velo, uw adres om te starten op de racefiets! 24-05-2016

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan je bij Studio Velo ook terecht voor een prima fiets om mee te beginnen met racefietsen. Met de merken Cannondale en BMC heb ik twee topmerken in huis die al fietsen hebben vanaf € 999! Met veel zorg hebben zij hun (aluminium) frames ontwikkeld om je met veel plezier te laten genieten van een rondje rijden met je vrienden of gewoon lekker alleen je hoofd leegmaken. Cannondale was het eerste merk ooit wat een aluminium productieframe ontwikkelde en heeft zich sindsdien enorm gespecialiseerd in het maken van klasse fietsen van het lichtgewicht metaal! Met als resultaat dat dit jaar de Cannondale Caad12 105 (€1499) zelfs als fiets van het jaar is uitgeroepen. Zij kleine broertje, de CAAD 8 is overigens de voorloper en "instapper" van Cannondale en vanaf € 999 verkrijgbaar.

BMC heeft zich vorig jaar ook begeven op de aluminium markt en heeft veel tijd en energie zitten in het ontwikkelen van een kwalitatief hoogstaand frame, de Teammachine ALR01, welke al verkrijgbaar is vanaf € 999. Deze fiets heeft hetzelfde DNA als de Teammachine SLR01, de topfiets die maar liefts 34.000 prototypes heeft gehad als voorganger en wordt gebruikt door de toppers zoals, Tejay van Garderen, Philippe Gilbert en Greg van Avermaet.

Tot eind Juni krijgt u bij aanschaf van een aluminium fiets een gratis startset kado t.w.v. € 150 met daarin: pedalen, bidonhouders, 2 bidons, een bel, een pompje, zadeltasje, binnenbandje, bandenlichters en een multitool.